П'яна мати другокласника побила завуча та побилась з директором, що мав неабияку силову підготовку

У Маріуполі Донецької області в школі №34 матір другокласника побилася з директором і завучкою. Жінка напідпитку прийшла забирати дитину, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий портал 0629.com.ua. Педагоги вирішили не віддавати їй дитину, а попросили, щоб за учнем прийшла бабуся, оскільки матір школяра ледь трималася на ногах.

Розлючена жінка вдарила кулаком в обличчя завуча. А потім смикнула за руку класну керівницю і вивихнула їй плече.

Втрутився директор школи, який в минулому був правоохоронцем. Він розповів, що йому довелося скрутити жінці руки за спиною й утримувати на підлозі до приїзду поліції.

"У неї така велика сила. Коли я зловив її за руку, просто не зміг її втримати. Я думаю, вона була не тільки напідпитку, але і знаходилася під дією якихось інших засобів, що змінюють свідомість, наприклад ефедрину", – сказав директор.

Водночас мама школяра стверджує, що директор школи нібито вдарив її в око. Вона заявила на чоловіка в поліцію.

Правоохоронці всіх потерпілих і маму школяра відвезли до районного відділу поліції. Жінку незабаром відпустили.

Після чого вона знову прийшла в школу. Побачивши зачинені двері, почала їх виривати, взяла цеглу й хотіла вибити вікно. Адміністрація знову викликала поліцію. Побачивши сині маячки, дебоширка втекла. Своєї провини матір школяра не визнала.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...