П'яна водійка в'їхала в автобус: У Польщі в ДТП серйозно постраждали українці (фото)

KPP Radomsko /KPP Radomsko /PAP

У Польщі вранці суботи, 24 липня, на трасі автобус з українцями потрапив у ДТП. У результаті госпіталізували до лікарень 10 осіб, зокрема, троє у важкому стані. Про це повідомляє RMF 24, передають Патріоти України.

Зазначається, що аварія сталася у Лодзькому воєводстві Польщі на трасі біля міста Радомсько. Там зіткнулися і перекинулися у кювети на протилежних сторонах дороги автобус Volkswagen та Nissan Qashqai.

Dramatyczny wypadek w Łódzkiem. 10 osób rannychЗа інформацією видання, в салоні автобуса було 9 пасажирів, серед них сім громадян України. Постраждали усі, а також водійка легкового автомобіля. За даними поліції, троє постраждалих перебувають у важкому стані. Потерпілі у лікарнях.

Також госпіталізована 36-річна жителька гміни Ґідле, яка керувала Nissan. Перший тест на вживання міцних напоїв показав 4 проміле алкоголю в організмі. Поліція попередньо встановила, що вона спричинила зіткнення з автобусом, несподівано виїхавши на зустрічну смугу руху. На місці ДТП працює поліція за участю прокурора.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...