Для приготування вишневого лікеру беруть стиглі ягоди вишні, причому разом з кісточкою. Зверніть увагу на те, що при настоюванні ядро кісточки дарує напою гіркуватий присмак, що нагадує аромат мигдальних горіхів, повідомляють Патріоти України.
Склад: вишня 3 кг; цукор 2 кг; горілка 1 літр
Приготування:
Відбираємо найбільш смачні і зрілі ягоди. Миємо і перебираємо - зіпсованих ягід не повинно бути.
Засипаємо в 3 літрову банку. Зверху засипаємо 1 кг. цукру і виливаємо половину горілки. Даємо майбутньому лікеру настоятися протягом 6-7 днів, щодня струшуємо вміст банки.
Після закінчення часу фільтруємо і додаємо горілку, що залишилася, і цукор, злегка підігріваємо, щоб цукор розчинився.
Фільтруємо вишневий лікер до прозорості, можна використовувати шар вати.
Лікеру після фільтрації треба дати настоятись ще добу, після чого вишневий лікер, приготовлений у домашніх умовах, готовий! Розлийте його у пляшки і щільно закоркуйте.
Примітка: якщо берете більше вишні - збільшуйте всі складові пропорційно.
У Слобідському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки спростували повідомлення про загибель сина радянського серійного вбивці Андрія Чикатила на російсько-українському фронті. Про це повідомив начальник Слобідського рай...
До Дня Державного прапора України оператори батальйону безпілотних систем RUGBY TEAM 129 окремої важкої механізованої бригади підняли синьо-жовті стяги на етнічних українських землях у селах Горналь і Гуєво в Курській області РФ. Про це у суботу, 23 се...