Для приготування вишневого лікеру беруть стиглі ягоди вишні, причому разом з кісточкою. Зверніть увагу на те, що при настоюванні ядро кісточки дарує напою гіркуватий присмак, що нагадує аромат мигдальних горіхів, повідомляють Патріоти України.
Склад: вишня 3 кг; цукор 2 кг; горілка 1 літр
Приготування:
Відбираємо найбільш смачні і зрілі ягоди. Миємо і перебираємо - зіпсованих ягід не повинно бути.
Засипаємо в 3 літрову банку. Зверху засипаємо 1 кг. цукру і виливаємо половину горілки. Даємо майбутньому лікеру настоятися протягом 6-7 днів, щодня струшуємо вміст банки.
Після закінчення часу фільтруємо і додаємо горілку, що залишилася, і цукор, злегка підігріваємо, щоб цукор розчинився.
Фільтруємо вишневий лікер до прозорості, можна використовувати шар вати.
Лікеру після фільтрації треба дати настоятись ще добу, після чого вишневий лікер, приготовлений у домашніх умовах, готовий! Розлийте його у пляшки і щільно закоркуйте.
Примітка: якщо берете більше вишні - збільшуйте всі складові пропорційно.
Військовий, командир відділення 24-ї ОШБр "Айдар" ЗСУ Станіслав Бунятов окремо подякував тим росіянам, котрі вирішують придбати гру "S.T.A.L.K.E.R. 2" та, таким чином, доклались до допомоги Збройним силам України. Про це він написав на своєму Telegram-...
У колишньої очільниці Хмельницької обласної медико-соціальної експертної комісії Тетяни Крупи виявили, окрім вилучених 5 мільйонів доларів, ще 592 тисячі доларів на рахунку у польському банку. Про це заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прок...