"Пьяные бомжи, чахлая сосна": Гурт ДДТ випустив кліп на пісню "Русская весна" (відео)

Уперше "Русскую весну" було виконано 2015 року.

Російський гурт ДДТ на своєму YouTube-каналі презентував кліп на пісню "Русская весна". Режисер відео – Данило Демидов, повідомляють Патріоти України.

"Что в твоем окне? Что в твоем окне? (...) Пьяные бомжи, чахлая сосна. Русская весна, русская весна. Что в твоем окне? Что в твоем окне? Тротуар-радар, не пролетит комар. Сочи в облаках, ФСО в кустах. За дворцом стена, за стеной она, русская весна", – співають у пісні.

У ролику показано сірі пейзажі Санкт-Петербурга з талим снігом, перехожих, військовий загін, слідчий ізолятор "Хрести". Лідер ДДТ Юрій Шевчук у кліпі грає на гітарі й співає в напівтемряві під'їзду. Уперше пісню "Русская весна" було виконано 2015 року.

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...