"П'яний, як чіп" та без водійських прав: Прикордонники біля Києва затримали священника УПЦ МП (відео)

Біля Києва прикордонники зупинили священника УПЦ Московського патріархату у стані алкогольного сп'яніння та без водійських прав. Про це інформує Держприкордонслужба, передають Патріоти України.

За словами прикордонників, священник 1975 року народження перебував за кермом напідпитку та без документів на право керування. "Святий" отець нецензурно висловлювався та поводився некоректно. Зокрема, він заявляв, що прикордонники "рамси попутали", називав їх "пі**рами", а на завершення захвилювався, що у нього "пацани під Бахмутом здохли".

"При він собі мав лише документи, видані на невідому особу в окупованому Криму та на території РФ, а також документи, диски та матеріали релігійної організації УПЦ Московського патріархату", – йдеться в повідомленні.

Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автівці а також проходити тест на вживання алкоголю священник відмовився. Для складання матеріалів справи про водіння у нетверезому стані та без відповідних документів чоловіка передали Нацполіції, а також поінформували СБУ.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...