П'яний "мажор" на Infinity вбив 18-річну дівчину. Подробиці жахливої ДТП у центрі столиці. Кажуть, що "шумахер" синок міністра

Як повідомляли Патріоти України на бульварі Лесі Українки вночі сталася смертельна ДТП. Наразі стало відомо, що в результаті загинула 18-річна дівчина, яка перебувала в салоні "Infinity G25" на пасажирському сидінні. 25-річний водій елітного авто, а також інша пасажирка 2002 року народження, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Про це 1 травня передали в прес-службі поліції Києва.

Аварія трапилася вночі на бульварі Лесі Українки недалеко від Бессарабської площі.

Попередньо було встановлено, що водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, після чого скоїв наїзд на дерево та опору світлофора.

З'ясувалося, що молодий чоловік за кермом "Infinity" був п'яний.

У центрі Києва п'яний "мажор" на Infinity вбив свою 18-річну пасажирку: що йому загрожує

Водія затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України - зараз він знаходиться в лікарні під охороною поліції.

Правоохоронці поінформували, що було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (порушення ПБДР або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння) КК.

Водієві за п'яну їзду, яка закінчилася смертю молодої пасажирки, вже повідомили про підозру. Також підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Водія затримали. Тест показав в його крові 1.41 проміле алкоголю. ЗМІ пишуть, що за кермом Infiniti був онук ексміністра МВС Миколи Білоконя. Наразі ця інформація перевіряється.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же термін.

У центрі Києва п'яний "мажор" на Infinity вбив свою 18-річну пасажирку: що йому загрожує

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...