П’яний поляк вирішив вирушити до Данії, але ледь не опинився... в Росії (відео)

Співробітники польської поліції затримали в Гданській затоці 72-річного чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, який хотів відплисти до Данії на вітрильній яхті, але ледь не потрапив до Росії. Про це йдеться в повідомленні поліції Поморського воєводства, передають Патріоти України.

Прикордонна служба Польщі в середу ввечері, 20 липня, попросила поліцію втрутитися в ситуацію з вітрильником, який прямував у Російську Федерацію і тривалий час не виходив на зв’язок. На місце виїхав водний патруль.

За кілька хвилин правоохоронці дісталися до вітрильника, який був на відстані понад 10 кілометрів від берега. На той час, коли офіцери дісталися до вітрильної яхти, вона була вже за сім кілометрів від кордону з РФ.

«Під час перевірки з’ясувалося, що контакт із 72-річним керманичем вітрильника був ускладнений, оскільки він перебував у стані значного алкогольного сп’яніння. Чоловік не міг назвати своє ім'я та самостійно триматися на ногах», — пишуть поліцейські.

Чоловік пояснив, що вийшов із порту Гдиня і хотів доплисти до Копенгагена. Тест на алкоголь показав, що в організмі чоловіка було майже два проміле алкоголю. Поляка зняли з яхти, заарештували і відвезли в поліцейську камеру. За скоєне йому загрожує до двох років позбавлення волі.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...