П'ять днів не могли зробити тест: Резонансні деталі про нову жертву коронавірусу під Тернополем

У Тернопільській області у померлої 83-річної мешканки Монастириського району виявили коронавірус, при цьому жінці на протязі п'яти днів не робили аналіз через відсутність тест-систем. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

Аналізи у жінки взяли ще за три дні до її смерті, однак лабораторний центр замовчував той факт, що матеріал не досліджується. І лише після смерті пенсіонерки тест був зроблений і показав наявність коронавірусу.

На даний час офіційно підтверджено, що жінка померла від коронавірусної інфекції. У тернопільському обласному лабораторному центрі заявили, що тест-системи у них закінчилися, хоча зовсім недавно в облдержадміністрації запевняли, що область отримала 1 800 тестів.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...