Під Броварами на блокпосту співробітниця правоохоронного органу на смерть збила військового

Працівники Державного бюро розслідувань розслідують кримінальне провадження за фактом смертельного ДТП під Броварами, де працівниця правоохоронного органу збила військовослужбовця, передають Патріоти України.

"11 червня 2023 року поблизу блок-посту на виїзді з Києва у напрямку Броварів сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув військовослужбовець Добровольчого формування територіальної громади. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу", - йдеться у повідомленні прес-служби ДБР.

Зазначається, що, за попередніми даними, вона була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год. Військовослужбовець ДФТГ перебігав проїзну частину у невстановленому для цього місці.

"Слідчі провели огляд місця події, опитали свідків та учасників. Кримінальне провадження відкрите за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 КК України), - повідомили у ДБР. Процесуальне керівництво здійснює Київська міська прокуратура.

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...

Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...