Під час буревію у Стрийському парку Львова дерево задавило дівчину і хлопця (фото, відео 16+)

За оперативною інформацією, під час урагану в Стрийському парку Львова дерево впало на двох осіб. Від травм хлопець і дівчина загинули на місці. Увага, новина містить кадри, нерекомендовані до перегляду неповнолітнім, вагітним і людям зі слабкою психікою, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Львівської міської ради.

Відомо, що хлопцю було 20 років, а дівчині – 18 років. На момент падіння дерева вони сиділи на лавці.

Вранці, через кілька годин після нещасного випадку, стало відомо, що загиблий був курсантом Національної академії сухопутних військ. Звали його Андрій Свояк. Загиблою, вочевидь, є його дівчина, наразі інформації про неї немає.

"Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом з дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула", – написав Павло Ткачук, начальник академії, пише zaxid.net.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....