Під час документування злочинів росіян: На Сумщині загинув слідчий (фото)

Сьогодні, 2 вересня, внаслідок ворожого обстрілу Середини-Буди на Сумщині загинув 32-річний слідчий, капітан поліції Руслан Фараонов. Він у момент удару документував російські злочини. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України.

За його словами, росіяни завдали нового удару під час того, як капітан Руслан Фараонов документував наслідки попередніх руйнувань, спричинених атакою Росії. У загиблого слідчого залишилися дружина, яка служить в ювенальній поліції, та дві доньки 11 та 12 років. Клименко пообіцяв, що про сім’ю капітана поліції неодмінно попіклуються.

"Прикордоння Сумщини щодня під вогнем росіян. Лише упродовж минулого тижня зафіксовано 187 обстрілів, унаслідок яких загинуло 3 осіб і ще 16 отримали поранення", - додав міністр.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...