Під час пошуків небезпечного злочинця: На даху багатоповерхівки в Тернополі знайшли лаундж-зону з кущами коноплі (фото)

У полімерних банках були акуратно висаджені 12 рослин, які поліцейські конфіскували.

Правоохоронці прийшли на обшук у квартиру, де переховувався підозрюваний у зґвалтуванні та інших злочинах, а знайшли на додаток це й кущі коноплі. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Тернопільської області, передають Патріоти України.

"Із санкціонованим обшуком в квартиру жителя обласного центру прийшли правоохоронці Тернополя. Чоловіка підозрювали в переховуванні зловмисника, причетного до зґвалтування, а також викрадення та підпалу автомобіля", – зазначено в повідомленні.

Однак під час обшуку вони знайшли не тільки підозрюваного, а й цілу лаундж-зону з рослинами канабісу на даху багатоповерхового будинку. У полімерних банках були акуратно висаджені 12 рослин, які поліцейські конфіскували. Крім того, правоохоронці знайшли пістолет з маркуванням EKOL BOTAN CAL, тип зброї визначать експерти.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...