Під час прибирання у підвалі власного будинку пара несподівано виявила... коробки з грошима

У США чоловік та його дружина знайшли 1 мільйон пенні під час прибирання в будинку. Про це пише USA Today, передають Патріоти України.

Монети виявили в підвальному приміщенні. Рейєс та його дружина Елізабет займалися прибиранням будинку, плануючи його відремонтувати. Батько американки, Фріц, і його брат, обидва німецькі іммігранти, жили в цьому будинку кілька десятиліть, доки він не помер. "Вони зберегли все", — сказав Рейєс.

Спочатку пара помітила кілька розсипаних монет. Вони знайшли коробки. Усі вони були наповнені монетами. Члени сім'ї підтвердили, що пенні були мідними, а не цинковими, на які Сполучені Штати перейшли 1982 року. Вони зважили мішки, щоб визначити, скільки в кожному з них міститься монет, і дійшли оцінки: не менше 1 мільйона пенні.

Після кількох місяців спроб знайти банк, який прийняв би таку кількість пенні, Рейєс виставив монети на OfferUp, популярному застосунку та сайті перепродажу, запросивши $25 000. Рейєс отримав кілька пропозицій, але жодна з них не закінчилася угодою.

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...