Під час відпочинку трагічно помер зірка популярного іспанського серіалу "Еліта"

Актор Хуліан Ортега, відомий за роллю в популярному серіалі Еліта, трагічно помер на пляжі Плайя-де-Загора в Іспанії у віці 41 року через раптову зупинку серця, передають Патріоти України з посиланням на People.

Парамедики майже пів години намагалися реанімувати актора, але ці зусилля були безуспішними. Загибель Ортеги підтвердила Іспанська Спілка акторів та актрис, висловивши співчуття його родині та друзям.

Хуліан Ортега, уродженець Мадрида 1983 року, під час відпочинку на пляжі в місті Кадіс раптово втратив свідомість. Незважаючи на швидкий виклик медиків, серце актора зупинилося, і його не вдалося врятувати.

Окрім Еліти, він зіграв у таких серіалах, як Дівчата з кабельного телебачення, Каронте, Галерея Вельвет та Гран-готель.

Раніше повідомлялося, що королева Єлизавета II, як стало відомо, померла у замку Балморал раніше, ніж було офіційно оголошено.

Оце так! Ірландія зачиняє двері десятків притулків для українських біженців

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:10

В Ірландії суттєво зменшилася кількість українських біженців, які проживають у наданому державою житлі. За рік із таких приміщень виїхали майже 17,5 тис. людей. Уряд закриває десятки центрів, де надають житло українцям, пише The Irish Times, передають ...

Усе не так, як у Жироні: Ребров розкрив головну проблему Довбика в Італії

п’ятниця, 30 серпень 2024, 20:28

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками про адаптацію форварда Артема Довбика в італійській Ромі, передають Патріоти України. На думку Реброва, Довбику потрібен час, щоб звикнути до стилю Серії А. Минулий сезон нападни...