Під час виконання бойового завдання загинув пілот МіГ-29 ВПС України капітан Мигуля

Україна зазнала болісної втрати в лавах своїх Повітряних Сил. 12 серпня 2024 року - під час виконання бойового завдання - загинув капітан Олександр Мигуля, командир авіаційної ланки 40-ї бригади тактичної авіації. Йому було лише 27 років.

Льотчик народився 21 квітня 1997 року в місті Мена Чернігівської області. Змалку мріяв про небо, і ця мрія привела його до лав Повітряних Сил України, де він став пілотом винищувача МіГ-29.

Менська міська рада у своєму зверненні висловила глибокий сум з приводу загибелі свого земляка:

Трагічна звістка – і небо плаче в сонячний день. 12 серпня 2024 року Менська громада втратила Захисника та вірного сина", - йдеться у повідомленні.

Деталі бойового завдання, під час якого загинув Олександр Мигуля, не розголошуються.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...