Під час виступу доньки Навального у Джорджтаунському університеті українські та грузинські студенти розвернулися до неї спинами (фото)

Під час виступу доньки російського політв'язня Олексія Навального, Дар'ї Навальної, студенти Джорджтаунського університету повернулися до неї спиною, тримаючи українські та грузинські прапори. Про це пише SOTA, передають Патріоти України.

Напередодні дочка відомого російського політв'язня Олексія Навального, Дар'я Навальна, була запрошена на церемонію вручення дипломів адміністрацією Джорджтаунського університету у Вашингтоні. Це викликало обурення серед студентів і випускників, які створили петицію з вимогою не допускати росіянку на офіційні заходи.

Сама Дарія Навальна навчається у Стенфордському університеті штату Каліфорнія. У результаті деякі студенти повернулися спиною до трибуни, коли донька політика виступала з промовою.

Сама промова Навальної складалася із загальних тез про батька: "лідер, який бореться з авторитарним режимом Путіна і підсилює голоси вмираючих людей" та про себе і студентів, з якими вона спілкувалася: "піонери майбутнього".

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...

Українець відсудив у Пенсійного фонду більше ніж 250 тис. грн компенсації, бо йому не перерахували пенсію

середа, 1 травень 2024, 8:52

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд заплатити військовому пенсіонеру компенсацію у розмірі 255 141 грн. Справа в тому, що він через суд домігся перерахунку своєї виплати, а ПФУ не провів перерахунок. Про це йдеться в рішенні с...