Під час звільнення своєї рідної Балаклії загинув боєць 92-ї бригади із позивним "Єнот" (фото)

14 вересня під час контрнаступу в місті Балаклія загинув боєць 92-ї окремої механізованої бригади Анатолій Гнот (позивний "Єнот"). Він виконував бойове завдання. Поховали бійця 16 вересня. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі добровольчого підрозділу "Фрайкор", передають Патріоти України.

На початку війни Анатолій Гнот привів до "Фрайкору" молодшого брата, а сам продовжив служити у Збройних силах України. Анатолій двічі отримував поранення за час служби. До війни ьув фанатом "Металісту".

"Він був з нашим колективом ще до створення організації "Фрайкор". Попри те, що весь цей час Анатолій служив у Збройних силах, він завжди допомагав і долучався до нашої діяльності. 24 лютого Єнот привів свого молодшого брата до нашого підрозділу, а сам продовжив захищати країну в лавах 92-ї бригади. Нам не раз доводилося разом вступати в бій з окупантами. Анатолій ніколи не проявляв страху, за час служби був двічі поранений і кожного разу повертався у стрій. Під час контрнаступу Єнот звільняв свою малу Батьківщину – Балаклію", — розповіли у "Фрайкорі".

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...