Під Дніпром багатодітна мати прийшла на прийом і побила гінеколога, бо той відмовився робити аборт

У Нікополі Дніпропетровської області багатодітна мати прийшла на прийом до лікаря-гінеколога і побила його. Про це повідомляє ТСН з посиланням на рішення Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області, зазначають Патріоти України.

Як все сталося

Жінка, у якої четверо дітей, прийшла до гінеколога зі своєю знайомою і побила його за те, що лікар відмовилася робити аборт її вагітній подрузі. Це сталося в лікарні №4 Нікополя. Медик не могла піти на цей крок, так як у жінки в положенні були протипоказання і перервати вагітність було не можна.

Це розлютило багатодітну матір і вона напала на медика. Підозрювана кілька разів вдарила гінеколога в обличчя. У постраждалої діагностували легкі тілесні ушкодження, забій м'яких тканин у зоні голови.

Що постановив суд

Справу суд розглядав без підозрюваної та потерпілої. Однак нападаюча багатодітна мати нічого не заперечувала і навіть розкаялася. Суд визнав нападника винною за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Жінку оштрафували на 850 гривень.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...