Моторошна трагедія: Під Дніпром майже тиждень шукали хлопчика - знайшли в каналізаційному люку

У місті Покров Дніпропетровської області сталася страшна трагедія. 8-річного хлопчика, який зник майже тиждень тому, виявили мертвим у каналізаційному люку. Деталі моторошної трагедії розповіли в пресслужбі Нацполіції в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Хлопчик зник з дитячого майданчика

8-річний Огли Ібрагім відправився на прогулянку на дитячий майданчик, який знаходиться недалеко від його будинку ще 2 червня, близько 12 години дня. Увечері дитина додому не з'явилася, але батьки чомусь не відразу звернулися в поліцію. За допомогою вони кинулися тільки через чотири дні - 6 червня.

Крім співробітників поліції дитину почали шукати добровольці та волонтери. На 8 червня був призначений загальний збір жителів Покрова, щоб відшукати зниклу дитину. Також в соціальних мережах прослизнула інформація про те, що дитину бачили через кілька днів після зникнення, але в іншому мікрорайоні.

Тіло дитини знайшла службова собака

На пошуки хлопчика кинули всі сили, і поліція почала відпрацьовувати всі райони, ймовірні місця знаходження, опитувала сусідів, жителів сусідніх вулиць. До пошуків дитини також залучили кінологічну службу. Саме вони й змогли відшукати дитину.

Німецька вівчарка, на ім'я Більт змогла взяти слід від речей дитини вдома і привела поліцію до каналізаційного люка, недалеко від місця проживання Ібрагіма.

У каналізаційному люку співробітники правоохоронних органів знайшли тіло дитини. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Тіло дитини відправили на експертизу, щоб з'ясувати час смерті та перевірити, чи немає на його тілі слідів насильницької смерті.

На цей момент невідомо, чому мати звернулася в поліцію тільки через 4 дні після зникнення дитини та що стало причиною його смерті. Поліція з'ясовує всі обставини трагедії. Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...