Під Дніпром мати у "виховних цілях" побила до коми 3-річну дочку

На Дніпропетровщині судитимуть жінку, яка у "виховних" цілях побила свою 3-річну дочку, а у підсумку та опинилася у комі, інформують Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, у червні 2021 року мешканка Петриківського району завдала своїй 3-річній доньці понад 20 ударів по голові та тілу, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження.

Тривалий час дівчинка перебувала у комі, але завдяки зусиллям лікарів зараз її життю нічого не загрожує. Планується, що після завершення лікування дівчинка поїде у інклюзивний реабілітаційний центр для жертв домашнього насильства.

Що стосується 26-річної матері, то Слобожанською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...