Під Дніпром вагітну жінку задавив автомобіль: Спливли моторошні подробиці трагедії

У Дніпропетровській області на вагітну жінку, яка везла дитину в колясці, наїхав автомобіль. Місцева мешканка встигла відштовхнути коляску, і дворічний малюк залишився живий. Вона померла в лікарні. Суд засудив винуватця трагедії до 8 років позбавлення волі, передають Патріоти України.

Як повідомляє прокуратура Дніпропетровської області вироком П'ятихатського районного суду 52-річного громадянина визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

ДТП за участю автомобіля відбулася у 2018 році. Водій за кермом автомобіля ВАЗ перебував у стані алкогольного сп'яніння. До того ж він був без документів на транспортний засіб. Жінка з коляскою йшла по узбіччю дороги. Коли водій наїхав на неї і зрозумів, що сталося, то спробував сховатися з місця аварії, але перехожий його наздогнав і зупинив.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала жінка померла в лікарні, а її 2-річна дитина не постраждала бо, мати встигла відштовхнути коляску. На щастя, малюка в утробі матері вдалося врятувати.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...