Під Дніпром вихователька дитсадка вигнала дворічного малюка на вулицю

Хлопчика нібито таким чином "покарали" за погану поведінку.

У Нікополі Дніпропетровської області 4 листопада дворічного вихованця ясел залишили після прогулянки одного на вулиці "з виховною метою". Інцидент трапився в дитячому саду №36 "Сонечко". Про це повідомила мама малюка Альона Шамотіна на сторінці громадської організації "Прихист" у Facebook, передають Патріоти України.

Як розповіла учасниця спільноти, її сина не впустили до приміщення після прогулянки разом із групою. Щоб провчити малюка за погану поведінку, вихователька і няня залишили його одного за дверима на холоді. Перелякану дитину, що блукала ззовні, знайшла двірник. Вона ж і повідомила батькам про те, що трапилося.

Ситуацію прокоментувала начальниця відділу освіти і науки Нікопольської міської ради.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...