Під Дніпром викрили банду шахраїв, які протягом двох років крали гроші з банківських карток українців (фото)

В результаті обшуків поліцейські вилучили банківські платіжні картки, sim-карти, стартові пакети мобільних операторів, комп'ютерну техніку та чорнові записи.

У Дніпропетровській області поліція припинила діяльність злочинної групи, яка отримала доступ до sim-карт клієнтів українського банку і крала гроші з їхніх рахунків, інформують Патріоти України.
Правоохоронці встановили, що учасники злочинної групи отримували доступ до сім-карток клієнтів ПАТ «Альфа-Банк» протягом двох років - 2018 і 2019. Таким чином вони систематично здійснювали перекази грошових коштів на рахунки сторонніх осіб і отримували кошти в банкоматах і касах банківських установ, розташованих на території Дніпропетровської області.
В результаті проведених обшуків поліцейські вилучили банківські платіжні картки, sim-карти, стартові пакети мобільних операторів, комп'ютерну техніку та чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність.

На даний момент затримані два фігуранта справи, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу («Крадіжка»). Підготовлено звернення до суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...