Під Херсоном чоловік влаштував стрілянину з обріза і сам загинув від пострілу

В Олешках Херсонської області чоловік влаштував стрілянину з обріза, але в результаті випадкового пострілу загинув сам. Ще дві особи поранені. Про це йдеться в повідомленні поліції Херсонської області, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з місцевих скверів з вогнепальними пораненнями перебувають троє чоловіків, один з яких мертвий. Загиблим є 66-річний місцевий житель.

За словами поранених, вони розпивали спиртне на лавочці в той час, як до них підійшов чоловік з обрізом мисливської рушниці.

"Останній вистрілив, в результаті чого друзі отримали дробові поранення нижніх кінцівок. Після цього "стрілець", тримаючи зброю в руці за ствол, наніс удар одному з поранених. В результаті стався випадковий постріл і вогнепальне поранення отримав сам стріляючий в область верхньої третини правого стегна. В результаті нападник помер на місці від гострої крововтрати", - йдеться в повідомленні.

З місця інциденту вилучено обріз та інші речі, які спрямовані на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Також був проведений обшук в будинку загиблого - там знайшли патрони. За фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...