Особливо жорстокий та небезпечний: Під Кривим Рогом пацієнт убив медбрата ніжкою від стільця і втік (фото)

18 липня у Гейківській обласній психоневрологічній лікарні під Кривим Рогом знайшли мертвим медбрата. Про це повідомляє "Перший міський" та уточнює, що працівника медзакладу вбив один з пацієнтів та зник з місця злочину, передають Патріоти України.

Тіло загиблого виявили близько 4:00. Крім того, з медзакладу зник 21-річний пацієнт. У поліції повідомили, що пацієнт забив до смерті 54-річного медпрацівника ймовірно стільцем. Правоохоронці розшукують зловмисника та почали розслідування за частиною 1 статті 115 КК України "Вбивство".

За інформацією одного з місцевих пабліків, підозрюваного у вбивстві звати Іван. У мережі вже опублікували його фото. У свою чергу блогер Олексій Тармуйзін пише, що підозрюваний - Євсєйчев Іван Вікторович. Народився 26 серпня 1999 року. Він страждав на психічне захворювання, відрізнявся жорстокістю і агресивністю. До лікарні потрапив, бо погано поводився з батьками.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...