Під Києвом авто на шаленій швидкості збило лося, тварина загинула миттєво (фото)

Під Києвом на Житомирській трасі машина на великій швидкості збила лося. Тварина раптово вибігла на дорогу і потрапила під колеса автомобіля. На жаль, вона загинула. Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в Telegram, передають Патріоти України.

ДТП сталася на 93 кілометрі траси. За попередніми даними, тварина раптово вибігла на дорогу і потрапила під колеса автомобіля. Від отриманих травм тварина померла. Автомобіль також отримав пошкодження. У нього вибито скло. На місці аварії працювали правоохоронці. Причини ДТП наразі встановлюють патрульні.

У коментарях українці відреагували на трагічну подію.

  • У всіх цивілізованих країнах траси такого рівня огороджені. Для міграції тварин побудовані екодуки, немає лівих поворотів і розворотів. Але ми живемо на дні.... дороги такої завантаженості всіяні збитими тваринами.
  • А в Європі загороди по узбіччі, а в нас лосів збивають.
  • На цій трасі є знаки про вихід на дорогу лісових звірів? Напевно, необхідно акцентувати увагу дорожньої поліції.
  • Жах. Це він до них застрибнув?

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...