Під Києвом біля села Нові Петрівці поліцейський на дорозі вбив двох людей

На Київщині поліцейський скоїв смертельну ДТП

Під Києвом співробітник поліції влаштували смертельну аварію, внаслідок якої загинуло двоє людей. Про це повідомляє управління Нацполіції Київської області у неділю, 5 грудня, зазначають Патріоти України.

"4 листопада близько 23 години 32-річний поліцейський, керуючи власним автомобілем Volkswagen Passat, їхав у напрямку села Нові Петрівці, де зіткнувся з автомобілем ЗАЗ-Таврія", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП 23-річний пасажир, який перебував у салоні ЗАЗ-Таврія, загинув на місці пригоди, а 23-річний водій та 22-річна пасажирка госпіталізовані.

Водія Volkswagen Passat було доставлено до лікарні для проведення експертизи на стан алкогольного сп'яніння.

Наразі поліцейського затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводиться службове розслідування.

Раніше п'яний патрульний під Києвом влаштував смертельну ДТП. Відпочивши зі своїм 19-річним приятелем, патрульний вирішив відвезти його додому, але врізався в стовп. Друг помер у лікарні.

Також повідомлялося, що під Львовом у ДТП постраждали четверо патрульних. Поліцейські зажадали, щоб водій Renault Duster зупинився, але він відмовився і протаранив два службові автомобілі.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...