Під Києвом депутати селищної ради влаштували бійку - закінчилося госпіталізацією (відео)

Під Києвом у селищі міського типу Коцюбинське стався конфлікт між депутатами після закриття сесійного засідання селищної ради, який переріс у бійку і закінчився госпіталізацією одного з політиків. Про це 27 травня повідомив депутат Дмитро Білоцерковець у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, на однопартійку Олену Сокотюк ("УДАР") напав депутат Олександр Хвостенко ("Нові обличчя") за те, що жінка знімала на відео штовханину між депутатами "Нових облич" та місцевим активістом, який ставив їм "незручні питання".

"Олена Сокотюк голосно заявила про те, що бачить і фіксує протиправні дії. Після цього Хвостенко вибив у неї телефон з рук і вдарив", - йдеться в публікації.

Також зазначається, що постраждала нині характеризує свій стан як поганий. В "УДАРі" вимагають від правоохоронців ретельного розслідування цього інциденту, а від керівництва партії "Нові обличчя" - реакції на дії депутата, чию поведінку назвали "абсолютно неприпустимою". Відео бійки опублікувала журналіст Ірина Федорів на своєму YouTube-каналі.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...