Під Києвом неадекват після невдалих залицянь погрожував підірвати гранати на дитячому майданчику (фотофакти)

На велелюбного "підривника" відкрили кримінальну справу (фото: kv.npu.gov.ua)Під Києвом нетверезий чоловік погрожував підірвати гранати на дитячому майданчику через те, що жінка не хотіла з ним познайомитися. Інцидент стався в місті Миронівка сьогодні вдень. Про це 19 жовтня передали в прес-службі поліції Київської області, зазначають Патріоти України.

Правоохоронцям надійшло повідомлення від громадянки про те, що незнайомець напідпитку намагався до неї "підкотити", і хвалився перед дамою предметами, схожими на бойові гранати. Все це відбувалося близько 15:00 біля дитячого майданчика.

Коли неадекватний залицяльник отримав відмову, почав погрожувати "підірвати все навколо".

На місце НП екстрено прибули правоохоронці та вибухотехніки.

Зловмисника затримали, а гранати на ділі виявилися муляжами.

П'яний "Дон Жуан" хизувався перед жінкою муляжами гранат і погрожував влаштувати вибух (фото: kv.npu.gov.ua)П'яний "Дон Жуан" хизувався перед жінкою муляжами гранат і погрожував влаштувати вибух (фото: kv.npu.gov.ua)

"За "жарти" лиходію загрожує покарання за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - розповіли в поліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...