Під Києвом Санта-Клаус змінив оленів на параплан і кидав дітлахам з неба солодощі (відео)

Під Києвом Санта-Клаус на параплані кидав дітям солодощі з неба

У місті Обухів чоловік у костюмі Санта-Клауса на мотопараплані літав над містом і скидав дітям цукерки. Малюки були дуже раді як солодощам, так і нетривіальному шоу доброго "дідуся", котрого вони звикли бачити на твердій землі, зазначають Патріоти України.

Відео святкового "бомбардування" подарунками опублікував місцевий житель Михайло Горогоцький на своїй сторінці в Facebook.

Під Києвом Санта-Клаус на параплані кидав дітям солодощі з неба

Він також подякував Санті і зазначив, що на відео не сильно видно, але дитячий майданчик просто закидали солодощами. Тепер близько десяти дітей знають, що таке новорічне диво.

"Викладався по повній для захисту, а отримав ненависть": Поранений військовий поскаржився на проблеми під час роботи в ТЦК (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:54

Працівники ТЦК щодня виписують повістки, перевіряють документи, а інколи й викликають поліцію. "Суспільне" показало як працюють військові ТЦК у Дніпрі. Зокрема, свою історію розповів Іван. Чоловік отримав поранення на фронті 4 місяці тому, а тепер прац...

"Буде тільки гірше": Столична влада відхрестилася від соцреклами фонду Яніни Соколової, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 22:41

Київська міська державна адміністрація повідомила, що не отримувала запитів на розміщення соцреклами фонду телеведучої та журналістки Яніни Соколової на столичних бордах та сітілайтах. Про це йдеться в публікації пресслужби КМДА у Facebook, передають П...