Під Києвом школярі виконали гімн Росії - хотіли "відзначитися", але довелося вибачатися (фото, відео)

У Київській області у Вишневому школярі вирішили відзначитися і заспівали гімн країни-агресора Росії. Потім вони не знайшли нічого кращого, як опублікувати відео в мережі. Про цей інцидент повідомили в Telegram-каналі "Катарсис", передають Патріоти України.

Пізніше з'ясувалося, що п'ятеро підлітків в одній зі шкіл м.Вишневе виконали гімн РФ на камеру і оприлюднили відео на своїх сторінках в соцмережах.

Спочатку школярі дуже пишалися своїм вчинком, але його побачили інші користувачі і обурилися. Діти швиденько видалили відео. Згодом двоє з них опублікували вибачення. За їхніми словами, вони нікого не хотіли образити.

Нижче можете подивитися відео з вибаченнями від школярів. "Я хочу вибачитися, я нікого не хотіла зачепити. Я вчуся на своїх помилках. Слава Україні", - сказала на відео одна зі школярок.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:46

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...