Під Києвом школярка застрелила свого 16-річного товариша через фото

У місті Буча Київської області школярі влаштували фотосесію зі зброєю, під час якої 15-річна дівчина застрелила свого товариша. 16-річний юнак загинув на місці. Про це повідомив очільник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook. Трагедія трапилася у четвер, 10 червня, передають Патріоти України.

"Трагічні події зі зброєю. Через фото у соцмережах школярка застрелила свого 16-річного товариша", – написав він. Як повідомив Нєбитов, після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів, там вони знайшли пневматичну рушницю та почали фотографуватись зі зброєю для соціальних мереж.

"В якийсь момент 15-річна дівчина натиснула на спусковий гачок та вистрілила у груди товариша. Юнак загинув на місці", – сказано у повідомленні. Як повідомив Нєбитов, за попередніми даними, батько вбитого хлопця планував подарувати йому пневматичну рушницю на одне зі свят.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...