Під Києвом світлошумова ракета рознесла квартиру - дитина врятувалася дивом (фото)

6 грудня в місті Вишневе Київської області у вікно квартири влетіла світлошумова ракета. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Інцидент стався в будинку за адресою вулиця Європейська, 23. У квартирі в цей час перебувала родина: чоловік і жінка та дитина.

Ракета пробила наскрізь сітку, потрійний склопакет, гардину і розбила укіс. Вона ще близько 10 секунд літала по кімнаті. У ній в той момент знаходилися чоловік і жінка. Жінка в результаті НП отримала травму ока, але вона виявилася некритичною. На щастя, дитина була в іншій кімнаті.

"Перш за все, подумали що це феєрверк, але потім пошукали інформацію в інтернеті і зрозуміли, що, швидше за все, це військова світлошумова ракета", - написав батько сімейства.

Він зазначив, що на місце викликали правоохоронців. Однак поліцейські не знайшли зловмисника, який запустив снаряд.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...