Вчинили звірячу розправу: Під Києвом у лісі знайшли тіла зниклих безвісти чоловіка та жінки (фото)

У Київській області в лісі знайшли закопаними тіла чоловіка та жінки, які раніше вважалися безвісти зниклими. Як повідомляє прес-служба поліції області, обидва загиблі проживали в місті Славутич, передають Патріоти України.

"Днями в поліцію надійшло повідомлення про зникнення чоловіка і жінки, жителів Славутича, які довгий час не виходили на зв'язок. За місцем проживання зниклої громадянки правоохоронці виявили сліди бурого кольору, схожі на кров і безлад", – відмічено в повідомленні.

Глава поліції Київщини Андрій Небитов розповів, що вже встановлено особу, яка підозрюється в подвійному вбивстві. Тіла загиблих направлені на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Квратира загиблої

Зараз ведуться оперативно-розшукові заходи щодо затримання чоловіка, причетного до подвійного вбивства. За інформацією джерел, поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії прочісують територію.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...