Під Києвом у власній квартирі загинула родина з котом: Що сталося та чи загрожує небезпека сусідам по будинку

У Броварах, на Київщині, ціла сім'я загинула від отруєння чадним газом. Причина - за версією слідчих - несправний котел. Тож тепер газ вимкнули у всьому будинку, допоки не перевірять усі квартири. Про те, чи можна було уникнути трагедії - 30 жовтня йдеться в сюжеті ТСН.19:30, передають Патріоти України.

Сусіди досі не можуть оговтатися від того, що сталося. Першою бити тривогу почала сестра загиблої. На її дзвінки не відповідав ніхто з членів родини. Тож жінка почала обдзвонювати сусідів. Ті теж щось запідозрили. Пані Віра розповідає - напередодні сусідка обіцяла їй, що зайде ввечері.

"Ввечері вона не зайшла. А мені і хотілося ій перетелефонувати, бо ми хоч і поруч, але, може, зайнята вона, на роботі, а ми дома сидимо", - говорить Віра Пікож.

"Почали шукати маму, папу й дочку. Дочку - перш за все - шукати дівчата з роботи. Турбувалися, не вийшла на роботу, не відповідала на телефон. Приїхали її шукати, ніхто не відчиняв. До сусідів почали стукати, а ми теж нікого не бачили", - розповідає сусідка Олена Лапотєва. По допомогу звернулися до поліції.

На місце приїхали рятувальники і поліцейські. Спершу в квартиру намагалися потрапити через вікно. Коли ж зробити це не вийшло, вирішили ламати замок. Коли відчинили двері, то побачили страшну картину.

55-річний чоловік лежав на підлозі в коридорі, у спальні була його 51-річна дружина. Тіло їхньої дочки знайшли у ванній. Дівчині було 26. Учадів ще й четвертий член родини - кіт. Він згорнувся у своїй лежанці.

На місце події був викликаний судмедексперт, який засвідчив, що немає ознак насильницької смерті. Попередньо - родина загинула від удушення угарним газом. Такий висновок зробили слідчі після того, як оглянули помешкання.

На ранок газ у всьому будинку вимкнули, допоки не перевірять котли в інших квартирах. Скільки часу займе ця процедура - у службі не кажуть. Поховають сім'ю завтра. Організацію похоронів взяла на себе їхня родичка. Ця трагедія забрала в неї єдиних рідних.

Джерело: ТСН.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...