Під Києвом влаштували перестрілку біля ресторану (відео)

Особи кавказької національності спочатку влаштували бійку, а потім пустили в хід зброю.

У Київській області в місті Українка група чоловіків влаштувала перестрілку біля ресторану на пляжі.Про це повідомив в Facebook Цяпенко.Info. Також в соцмережі виклали відео конфлікту, зняте очевидцем, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався близько 19:14 біля ресторану "Де Бош". За свідченням очевидців, озброєна рушницями група людей здійснила до десяти пострілів. "Є поранені. Зараз на місці події персонал закладу активно збирає гільзи", – йдеться в повідомленні.

Інший свідок, який до початку стрільби знаходився поруч в ресторані "Васабі" розповів, що офіціанти закладу дуже злякалися, а одна з них – дівчина – почала зсередини закривати верхні двері.

Біля пляжу в Українці сталася перестрілка

Одна зі свідків події попросила про допомогу в Facebook у колишнього начальника поліції Обухівського району Дениса Ярославського. Вона написала, що в момент початку конфлікту знаходилася за столиком на терасі ресторану. Особи кавказької національності спочатку влаштували бійку, а потім пустили в хід зброю.

"Під час перших пострілів з АК47 я сховалася під стіл і почала телефонувати нареченому, який на хвилину відійшов, щоб помити руки. Прошу, допоможіть достукатися до правоохоронних органів. У місті безлад. Поліція не реагує ні на дрібні розбої, ні на такі, схожі на цей теракт в громадському закладі", – написала жінка. Ярославський відповів, що керівництво поліції вже в курсі.

Жінка-свідок перестрілки попросила про допомогу.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.