Під Києвом водій намагався об'їхати затор узбіччям і одразу поплатився за це (відео)

На Одеській трасі неподалік від столиці водій спробував схитрити при об'їзді затору й одразу поплатився за це. Відповідне відео оприлюднено в спільноті "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Прямо якийсь мед в очі. Водій BMW намагався об‘їхати затор, який утворився внаслідок ремонту дороги, по узбіччю, але отримав те на що заслуговує", - пише автор публікації.

Судячи з відео, водій BMW при спробі об'їзду застряг на узбіччі й деякий час не міг продовжувати рух. Інші авто, які намагалися об'їхати затор таким же чином, також були вимушені зупинитися. Увага! На відео присутня ненормативна лексика.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...