Били цеглиною по голові заради телефону: Під Києвом заробітчани напали на 17-річну дівчину

У Київській області затримали двох заробітчан, які напали на 17-річну дівчину. Це 32 та 39-річні жителі Черкаської області, які приїхали ближче до столиці на роботу, передають Патріоти України.

Вони знімали житло в Броварах, і напад вчинили неподалік від місця проживання. У даний момент поліція займається розслідуванням всіх обставин події. Затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронці розповіли, що чоловіки накинулися на дівчину біля залізничного переїзду "Княжичі", коли вона вдень йшла повз.

Погрожуючи ножем, зловмисники заволоділи мобільним телефоном жертви, а коли вона почала чинити опір і намагалася втекти, повалили на землю і вдарили по голові цеглиною. Дівчина втратила свідомість, з неї зняли прикраси і втекли.

Через добу кропіткої роботи - перевірки камер відеоспостереження, потенційних місць збуту краденого і раніше судимих осіб, опитування очевидців - слідчі встановили причетних до злочину.

Правоохоронці встановили, що телефон вони здали в ломбард в Києві, щоб заплутати слідство. Затриманим вже обрали запобіжний захід - утримання під вартою. За скоєне їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі за ч. 2 ст. 187 (Розбій).

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...