Під Львовом пішов під укіс товарний потяг "Укрзалізниці"

Під Львовом перекинувся поїзд "Укрзалізниці", який зійшов з рейок вранці на станції Глинна-Наварія. В результаті НП і сходу вагонів вантажного складу, на щастя, ніхто не постраждав, але рух на цій ділянці залізниці було заблоковано. Фотографії з місця аварії 26 серпня опубліковані на Facebook-сторінці спільноти "Клуб Залізничників", зазначають Патріоти України.

На знімках видно перекинуті вагони, що лежать на боці, багатотонні частини конструкції та колеса, що відвалилися.

Зазначається, що склад сполученням Клепарів - Батьово перевозив у вагонах щебінь і залізну руду. Зійшли з рейок майже 20 вагонів, які явно були перевантажені.

В результаті події були пошкоджені вагони, колійне полотно і кілька опор контактної мережі.

Під Львовом сталася аварія з вантажним потягом (фото: facebook.com/groups/ForumZal.club)

Ліквідацією наслідків НП з поїздом на залізниці займаються спеціалізовані підрозділи регіональної філії "Львівська залізниця".

Під Львовом зійшли з рейок вагони вантажного поїзда (фото: facebook.com/groups/ForumZal.club)

У прес-службі "Укрзалізниці" розповіли, що через аварію з вантажним поїздом виникли зміни в графіку руху інших складів.

Зокрема, попередили про затримку в дорозі приблизно на годину-півтори пасажирських поїздів: №6 Херсон - Ужгород, №41 Дніпро - Трускавець, №46 Лисичанськ - Ужгород, №146 Ужгород - Львів та №807 Львів - Коломия.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...