Під Мелітополем прихильники РФ випадково вбили свого "визволителя", давши покуштувати самогон

У тимчасово окупованому селищі Мирне Мелітопольського району окупант помер після дегустації саморобного спиртного напою. Як виявилося, на той світ його відправила родина прихильників РФ, які займаються виробництвом підпільного самогону. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

Попри те, що на окупованій частині Запорізької гауляйтером Євгеном Балицьким введений "сухий закон" розцвітає нелегальне виробництво спиртних напоїв.

"Визволитель" помер просто у дворі самогонників після дегустації саморобного спиртного напою. Від місцевих мешканців це спочатку ховалося, але військова поліція схопила за горлянку місцевого гауляйтера Юрія Радькова. Адже саме на підвідомчій йому території самогоноваріння просто розквітло", - пише видання. Після того, як так звана "поліція" взялася за Радькова, він повідомив, що щодо Кушнарьових, прихильників "руского міра", проводять розслідування. Їх підозрюють у вбивстві.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...