Віддав життя за Україну: Під Миколаєвом попрощалися з бійцем ЗСУ Артемом Козієм - йому було всього 18 років (фото)

Вчора, 23 липня, в місті Южноукраїнськ прощалися із морпіхом 36-ї окремої бригади Артемом Козїєм, який віддав своє життя захищаючи територіальну цілісність рідної країни. Про це повідомляє сайт "Южка City", передають Патріоти України.

Церемонія громадянської панахиди відбулася опівдні на центральній площі Южноукраїнська біля Палацу культури "Енергетик". В останню путь провести загиблого героя прийшли його родичі, друзі, однокласники, керівництво міста та атомної станції, ветерани та учасники АТО, волонтери та місцеві активісти - патріоти, громадські діячі, працівники підприємств та організацій.

Прибули з Миколаєва побратими з 36-ї окремої бригади морської піхоти із прапорами та духовим оркестром.

На траурному мітингу слово мали заступник міського голови Олександр Кольчак, воєнком Вадим Нічай, заступник генерального директора ВП ЮУАЕС Володимир Богатчук, голова міської спілки ветеранів та учасників АТО Олександр Стоянов, заступник командира 36-ї бригади морської піхоти підполковник Ростислав Локтів. Вони висловили співчуття і підтримку родині загиблого южноукраїнця.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...