Під Миколаєвом російські терористи розстріляли на трасі персонал дитбудинку, є жертви

У Миколаївській області неподалік від обласного центру у вівторок, 8 березня, російські терористи розстріляли мікроавтобус з персоналом дитячого будинку сімейного типу, є жертви.Про це "Преступности.НЕТ" повідомили місцеві жителі, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався вдень на кіровоградській трасі Н-14, в 25 кілометрах від в'їзду в миколаївський мікрорайон Тернівка.

У Mercedes-Benz Sprinter їхав персонал для зміни колег в дитячому будинку сімейного типу одному з сіл Миколаєва. На трасі мікроавтобус зустріла російська військова техніка з позначкою "Z". Окупанти відкрили вогонь по мікроавтобусу. Три виховательки дитбудинку загинули на місці. Мікроавтобус під обстрілом загорівся. Ще дві людини отримали осколкові поранення.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...