Під Одесою чоловік страшно помстився дружині за образу - забив до смерті монтажкою (фото, відео)

У Біляївському районі Одеської області під час сімейної сварки 60-річний чоловік побив свою дружину так, що вона померла в лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Подружжя посварилося під час спільного вживання спиртних напоїв. Застільна сварка закінчилася звірячим побиттям - 60-річний глава сімейства схопив монтировку. Згодом його 48-річну дружину госпіталізували з переломами ребер і розривом селезінки, через кілька годин вона померла в лікарні.

Підозрюваного поліцейські затримали вдома. З місця події було вилучено знаряддя злочину. Затриманому пред'явлено підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Згідно санкції статті за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, фігуранту загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...