Під Одесою хлопець поглумився над прапором України (фото, відео)

Чоловік намагався перед поліціянтами виправдатися й сказав, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.​

Вночі, 1 листопада у селі Іллінка Біляївського району затримали молодика, який зняв прапор біля будинку культури й почав витирати об нього ноги. Про це повідомляє Національна поліція Одеської області, передають Патріоти України.

Співробітники Усатівського відділення поліції з’ясували, що наругу над прапором скоїв 23-річний місцевий житель. Чоловік намагався перед поліціянтами виправдатися й сказав, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дії правопорушника слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. За скоєне законом передбачене покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...