Йому б ще жити і жити: Під Одесою попрощалися із загиблим на Донбасі 20-річним бійцем (фото)

У місті Ананьїв Одеської області поховали Руслана Волкова, який помер від поранень, отриманих після вибуху міни біля села Верхньоторецьке Донецької області. Про це повідомляє "Думська", передають Патріоти України.

Проводити його в останню путь зібралися родичі та друзі, а також представники командування частини. Відспівав бійця капелан одеської бригади морпіхів Олександр Чоков. Волкова поховали на кладовищі імені Шостої сотні під звуки військового оркестру.

Нагадаємо, 20-річний Руслан Волков 6 вересня отримав важкі поранення і опіки 90% тіла під час гасіння лісової пожежі на Донбасі. Машина АРС-14, в якій він їхав, підірвалася на міні. Він і ще один боєць з важкими пораненнями і опіками були госпіталізовані. Лікарі добу боролися за життя морпіхи, але врятувати його не змогли.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...