Під Одесою вітчим побив і посадив дитину на ланцюг

У поліцію заявила бабуся дитини. Вона дізналася про такий метод виховання вітчима від онуки - сестри потерпілого.

Під Одесою поліцейські оголосили підозру чоловікові, який вдарив дитину і посадив її на ланцюг. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався в Болградському районі. Там 50-річний громадянин сусідньої держави вдарив по обличчю 10-річного сина своєї співмешканки. Після цього він прикував хлопчика ланцюгом до батареї. У поліцію заявила бабуся дитини. Вона дізналася про такий метод виховання вітчима від онуки - сестри потерпілого хлопчика, яка старша за нього на 5 років.

Відомо, що мати дітей поліцейські неодноразово притягували до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов'язків. Про цей інцидент вона висловилася, що не бачила, щоб співмешканець ображав її дітей. В ході досудового розслідування з дому сім'ї поліцейські вилучили ланцюг, яким правопорушник прикував дитину, та інші речові докази його протиправних дій.

Зараз чоловікові повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...