Під офісом "Свободи" в Києві в ході зіткнень побили трьох поліцейських (фото)

В офіс політичної партії "Свобода" в Києві ввечері 2 вересня прибула поліція для проведення процесуальних дій. У результаті між сторонами виник конфлікт, передають Патріоти України.

Троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, повідомили в пресслужбі Національної поліції Києва. Подію також прокоментував голова партії Олег Тягнибок на своїй сторінці в Facebook.

Медичну допомогу поліцейським надали без госпіталізації. На місце події прибула слідчо-оперативна група. У якій справі співробітники департаменту стратегічних розслідувань поліції відвідали офіс "Свободи" в поліції не уточнили.

За словами Олега Тягнибока, поліція прийшла в офіс партії, щоб затримати депутата Київради Володимира Назаренко. Близько опівночі силовики відступили.

"Зараз під Київським офісом "Свободи" близько 50 аваковський поліцейських і спецназівців. Можливий штурм офісу. Хочуть затримати Володю Назаренко, ветерана московсько-української війни, лейтенанта батальйону "Київська Русь", депутата Київради. Це все напередодні завтрашньої сесії Київради і місцевих виборів", – написав Тягнибок.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...