Під прицілом був "Путін": На Сумщині депутат застрелив лісника, стріляючи по специфічній мішені

У суботу, 22 червня, депутату Сумської обласної ради повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства. Про це повідомили у прокуратурі Сумської області, передають Патріоти України.

За даними слідства, інцидент трапився напередодні, 21 травня, близько 19:00 год на території мисливського господарства "Північний ліс", що розташоване в селі Заріччя Конотопського району.

"Під час пристрілки власного мисливського карабіну депутат, замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню", - йдеться у повідомленні.

На фото, яке супроводжує це повідомлення, видно мішень, по якій, можливо, проводилася пристрілка. На ній зображено людину, схожу на президента держави-агресорки.

Подробиці обставин, за яких лісник отримав вогнепальне поранення, в прокуратурі не повідомляють. У повідомленні зазначено, що воно було смертельним, 46-річний потерпілий помер на місці події.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...