Під прицілом: Працівник ТЦК розповів, водіям яких автівок найчастіше вручають повістки

У період мобілізації та дії режиму воєнного стану, співробітники ТЦК активно проводять оповіщення військовозобов’язаних українців, а також інші мобілізаційні заходи, передають Патріоти України.

Автомобілі також активно використовується для того, щоб «працювати» з ухилянтами, попереджаючи їх про обов'язок дотримуватись вимог оновлення документів тощо.

Повістки водіям можуть вручатися як на блокпосту, так і на парковці.

Співробітник ТЦК в інтерв’ю журналісту розповів про методи роботи, які він і його колеги застосовують у повсякденній практиці, пише профільне автовидання.

Військовослужбовець стверджує, що жодного плану з видачі повісток у них немає, зате є негласне «змагання» на те, хто вручить найбільше сповіщень. При цьому найбільш почесним вважається видача повісток власникам елітних автомобілів.

За словами представника ТЦК, водії Tesla вже не вважаються для нього чимось неординарним. Він і його побратими намагаються відшукати на вулицях і «обілетити» того, хто їздить на авто на кшталт Mercedes-Benz Gelendewagen. Військовий похвалився, що особисто вручав повістку власнику Mercedes-Benz S-класу.

Чи звільнять зі служби, якщо у військового дружина вагітна третьою дитиною: Юрист дав пояснення

четвер, 8 серпень 2024, 19:10

Чоловіки, у яких на утриманні троє неповнолітніх дітей і більше, мають право на відстрочку від мобілізації. Чи звільнять зі служби, якщо у військового народилася або має народитися третя дитина, розповів юрист практики військового права ЮК "Приходько т...

На Волині на 60 тис. грн оштрафували вчительку через "весілля": Ось що сталось

четвер, 8 серпень 2024, 18:22

На Волині на 59 500 грн оштрафували вчительку через те, що вона організувала фіктивний шлюб свого знайомого із жінкою з 1 групою інвалідності. Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, передають Патріоти України. ...