Під слова "у моїй голові порожньо": Кіт увірвався в ефір до власниці й зробив його набагато веселішим (відео)

Користувачка тіктоку на ім'я Анжела Оньяте хотіла записати відео після напруженого робочого дня. Аж раптом в кадрі з'явився її кіт Арахіс, повідомляють Патріоти України.

Дивився на стелю, мов заворожений

Рудий котик підійшов впритул до телефону і почав загадково дивитися вгору. Ще більшої курйозності ситуації додала пісня, яка лунає у відео. Там є слова "У моїй голові пусто".

Спершу дівчина сподівалася, що кіт піде сам. Але тварина немов завмерла й зовсім не збиралася покидати кадр. Зрештою, власниця не витримала, взяла пухнастика на руки й винесла за межі відео. Але в ту ж секунду котик повернувся і знову почав дивитися в стелю.

Відео з кумедним котом швидко стало вірусним та назбирало майже 9 мільйонів переглядів у тіктоці.

Кіт заважав знімати відео: дивіться результат


Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...